Rhubarb mousse – Rabarbermoes

I don’t know whether you have rhubarb in your garden? I do and I love it. You just have to plant it once, never look at it again and it will be there for you year after year 🙂 It must be the most loyal thing you can plant. There are a lot of options when it comes to cooking with rhubarb. But let me just give you the easiest recipe to start with. You can literally combine rhubarb mousse however you like. I eat it for breakfast with coconut yoghurt and granola.  But you can also have it for dinner with a good piece of meat.

You’ll need:

How to make it:

Cut the stems into little pieces. Add 3 tbls of coconut blossom nectar, a little bit of water and let it cook on a low heat for about 45 minutes, or until it’s a mousse. Add more nectar to your own taste.

image3-2

Als je nog geen rabarber in je tuin hebt staan, moet je dit toch zeker overwegen. Het is een van de meest loyale groenten die je kan planten. Zelfs als je ze nooit aandacht geeft zullen ze ieder jaar weer mooi tevoorschijn komen. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om deze groente klaar te maken. Maar laat me beginnen met  jou het aller makkelijkste recept te geven, rabarbermoes. Ik eet het bij m’n kokosyoghurt ontbijt met granola. Maar je kan het ook bij een goed stuk vlees eten. 

Wat heb je nodig?

 

Hoe maak je het?

Snijd de rabarber in kleine stukjes en doe samen met 3 el nectar in een kleine kookpot. Voeg een klein beetje water toe. Laat ongeveer 45 minuten stoven in een op een laag vuurtje. Voeg nog extra nectar toe naar smaak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.